Pannon Lezer's Office - Studio Arkitekter

Pannon Lezer’s Office

Studio Arkitekter // Pannon Lezer’s Office

Dátum: 2013 december
Lokáció: Budapest, Magyarország
Megrendelő: Pannon Laser Rt.
Kategória: Iroda

A nehézipari elemeket gyártó cég új központja Tatán található, az új gyártósorok és gépek térigénye miatt kellett a városon kívül eső telephelyre költözni. A megrendelőnek legfőbb célja az volt, hogy függetlenül attól hogy a jóval megnövekedett területű központ Budapesten kívülre esik, az ügyfelek mégis szívesen látogassanak el hozzájuk, és megérkezvén bizalmat is szavazzanak a cégnek. Az elvárások szerint az új gyártó- és iroda együttesnek a növekedéshez kapcsolódó profizmust és pontosságot kellett sugallnia, ugyanakkor a megrendelő szerette volna visszacsempészni a családias légkört is, ami korábban meghatározta a cég profilját.

A növekedéssel együtt járó átalakítások és az új központ tervei beváltak: A cég forgalma a nyitást követő évben 30%-kal nőtt, és információink szerint a forgalom növekedés azóta is folytatódik.

Ebben a porjektben külön élmény volt a kivitelezővel való együttműködés, aki életében először épített irodát. Ma már tudjuk: sikeresen! 🙂

Studio Arkitekter // Pannon Lezer’s Office 

Date: December 2013
Location: Budapest, Hungary
Client: Pannon Laser Rt.
Category: Office

The headquarters of the company manufacturing heavy industry elements is located in the town of Tata. The company moved to a business unit due to the space requirement of the new production lines and machinery. The main goal of the customer was to ensure that even though the headquarters, with an increased floor space, were moved outside Budapest, their customers are still happy to visit them in the countryside and upon the arrival of the customers; confidence towards the company is boosted. According to the expectations, the new manufacturing- and office complex had to radiate professionalism and accuracy related to growth, but at the same time the customer also wanted a little family atmosphere back in the business, which previously defined the company profile.
The reconstructions due to the growth and the design of the new headquarter worked out: the turnover of the company in the year following the opening date increased by 30% and according to information received the turnover growth is on the up.
In this project it was a great experience working with the general constructor. It was the first office project for him! ☺ Now we know that it was a very successful encounter!

Copyright © Studio Arkitekter 2017.